Övriga hantverk

Eftersom sommaren tyvärr inte stannar året runt här i Sverige, och poolsäsongen likt värmen försvinner efter ett tag, så måste även duktiga poolbyggare hitta på något annat. Därför utför vi också alla möjliga hantverk från små till stora projekt. Då Anders är utbildad snickare i botten och har allt kunnande som krävs så är vi helt rätt firma för er som söker utförda tjänster som t.ex renovering av hus, nytt kök, bygga uterum/trädäck eller kanske bara enklare saker som att byta fönster eller montera ihop en garderob. Det viktigaste att veta är att inget arbete är för litet eller för stort.

Vi hjälper er med det mesta så tveka inte att höra av er.

 

hus

badrum

Totalrenovering av 50-tals villa

 

Totalrenovering av 50-tals villa. Tilläggsisolerad grund och platonmatta . Nya avloppsrör och 4 ton flytspackel i källaren. Nytt kök med öppen planlösning – mot vardagsrum, 3 badrum, nyinstallerad braskamin, 3 sovrum, tvättstuga och allrum i källardel.

Beklädnad med ny fasad (puts), nytt tak, nya fönster, träddäck och nyanlagd trädgård.

Badrumsrenovering

Gammalt opersonligt vitt badrum från 80-talet totalrenoverad – från putsade väggar till helkaklat.

Badkar utbytt mot duschkabin, inbyggda rör och ledbelysning i tak. Allt utfört av våtrumscertifierade hantverkare.

Trappa

Gammal furutrappa med spaljé slipas ner och målas för sedan att bekläs med matta. Ny handledare och öppet intryck

Köksrenovering

Gammalt kök från 50-talet flytta och göras större samtidig som allt renoveras och ändras till dagens stil. Värmeslingor i nytt klinkergolv, nedsänkt tak över alla köksbänkar med ledbelysning.